Αναζητάμε την έμπνευση

Τελειώνει το προνήπιο; Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε το μέλλον του παιδιού σας;

Σας χωρίζουν μόλις δώδεκα χρόνια από τις σπουδές του παιδιού σας, κι όσο μακρινή κι αν σας φαίνεται αυτή η εποχή, ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα, οπότε καλό είναι να πάρετε από τώρα τις σωστές αποφάσεις.

Τελειώνει το προνήπιο; Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε το μέλλον του παιδιού σας;
Σίγουρα οι σπουδές είναι ο τελικός στόχος σε μια μεγάλη διαδρομή για το παιδί σας, αλλά και εσάς τους ίδιους. Κάθε χρόνος φέρνει την οικογένεια ολοένα και πιο κοντά στις κατατακτήριες εξετάσεις για το πανεπιστήμιο. Δεν χρειάζεται όμως να έχετε άγχος για το πώς θα τα καταφέρετε και κυρίως πώς θα εξασφαλίσετε το μέλλον του παιδιού σας.
Για τους περισσότερους γονείς, η περίοδος των πανελλαδικών εξετάσεων είναι συνυφασμένη στο μυαλό τους αφενός με την εξέλιξη του παιδιού τους, αφετέρου όμως σηματοδοτεί μια εποχή με πολλά έξοδα, ειδικά εάν χρειαστεί το παιδί να μετακομίσει σε μια άλλη πόλη για να παρακολουθήσει τη σχολή στην οποία πέτυχε ή ακόμα εάν αποφασίσει να σπουδάσει στο εξωτερικό. 

Όσο λογικό λοιπόν κι αν είναι οι γονείς να ανησυχούν, υπάρχει η λύση! Και αυτή δεν είναι άλλη από τη γνωστή μας αποταμίευση. Και επειδή ο κουμπαράς δεν είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αποταμιεύσει κανείς χρήματα στις μέρες μας, ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα είναι η σίγουρη λύση. 

Για παράδειγμα, με το πρόγραμμα Easy Plan Σπουδές της Eurolife ERB θα έχετε τη δυνατότητα να παρέχετε στο παιδί σας την κατάλληλη στιγμή την ώθηση που θα χρειάζεται για να ολοκληρώσει, χωρίς δυσκολίες, τις σπουδές του. Πώς;


• Μέσα από το πρόγραμμα τακτικών καταβολών δημιουργείτε ένα εγγυημένο κεφάλαιο το οποίο θα διευκολύνει και εσάς αλλά και το παιδί σας στα πρώτα βήματα της νέας του, ενήλικης ζωής. 

Από μόλις 30 ευρώ το μήνα μπορείτε να δημιουργήσετε για το παιδί σας το ιδανικό σενάριο για την περίοδο των σπουδών του. Η μηνιαία δόση εξαρτάται από την ηλικία τόσο τη δική σας όσο και του παιδιού σας στην έναρξη του συμβολαίου, το ποσό που επιθυμείτε να του εξασφαλίσετε, τις οικονομικές σας δυνατότητες και τέλος τη διάρκεια του προγράμματος. 

• Κι επειδή στην πορεία του χρόνου μπορεί να υπάρξουν και οικονομικά δύσκολες περίοδοι για εσάς το πρόγραμμα Easy Plan διαθέτει ευελιξία και σας δίνει τις απαραίτητες δυνατότητες να το προσαρμόσετε στις αντοχές σας.   

Φροντίστε λοιπόν να χαρείτε τα χρόνια που έρχονται απολαμβάνοντας τις στιγμές, καθώς  το παιδί σας μεγαλώνει και πλησιάζει στην ενηλικίωση, χωρίς άγχος και κυρίως χωρίς κανένα φόβο. Γιατί μέσα από ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα θα μπορείτε να του προσφέρετε όσα επιθυμείτε στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής του. 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναζητάμε την έμπνευση

5 τρόποι για να ενισχύσετε τη δημιουργικότητα των παιδιών

Ο Αϊνστάιν είπε «Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση» και με αυτή τη φράση μάς έκανε να σκεφτούμε πώς μπορούμε να ενισχύσουμε τη δημιουργικότητα των παιδιών στην καθημερινότητα.

Αναζητάμε την έμπνευση

Διεθνής Ημέρα Οικογένειας: Προστατέψτε τη δική σας με το πρόγραμμα My Family First!

Για εσάς, η οικογένειά σας έρχεται πάντοτε πρώτη! Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Οικογένειας στις 15 Μαΐου, δείτε πώς μπορείτε να την προστατέψετε με το πρόγραμμα My Family First. Δεν χρειάζεται κόπο, απλά καλό προγραμματισμό!

Αναζητάμε την έμπνευση

Τι είναι το πρόγραμμα ασφάλισης ξενοδοχείου και γιατί το χρειάζεστε;

Ένα μόλις βήμα πριν ανοίξει επίσημα η φετινή τουριστική σεζόν, εάν είστε ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ή ενοικιαζόμενων δωματίων πρέπει να σκεφτείτε έξυπνα και να θωρακίσετε την επιχείρησή σας με μια ασφάλιση ξενοδοχείου.