Εξυπνότεροι στα καθημερινά

Το πήραμε το αμάξι που θέλαμε...Ποια ασφάλεια διαλέγουμε;

Μπορεί να παίρνει λίγο καιρό αλλά σιγά σιγά όλοι το καταλαβαίνουν: Ωραίο το αυτοκίνητο αλλά έχει και υποχρεώσεις!

Το πήραμε το αμάξι που θέλαμε...Ποια ασφάλεια διαλέγουμε;

Περίμενες να φτάσεις πώς και πώς 18 για να βγάλεις δίπλωμα; Μάζεψες ευρώ-ευρώ τα χρήματα ώστε να πάρεις το δικό σου αυτοκίνητο-ας ήταν και μεταχειρισμένο; Διάλεξες προσεκτικά τα πράγματα που έβαλες μέσα; Ωραία, το έχεις έτοιμο λοιπόν. Και τώρα;

Τώρα, το σημαντικότερο. Η ασφάλειά μας!

Η απόφαση για τη σωστή ασφάλεια είναι δύσκολη. Ποια είναι η καλύτερη για εμάς; Ποια μας συμφέρει; Πόσα λεφτά θα πρέπει να δώσω; Σε τι με καλύπτει αυτό το πακέτο και σε τι αυτό; Γιατί είναι αυτό φτηνότερο αφού δίνει περισσότερα πράγματα; Γενικά, ένα χάος!

Είναι καλό να γνωρίζουμε ότι το ασφάλιστρο του αυτοκινήτου μας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Επειδή δεν μπορούμε όμως να το υπολογίσουμε από μόνοι μας, υπάρχουν αυτά τα πολύ χρήσιμα εργαλεία που μας βοηθούν ώστε να έχουμε μια εικόνα για το τι θα πληρώσουμε και πώς θα καλυφθούμε.

Οι ερωτήσεις είναι απλές και κατανοητές από όλους! Η ηλικία μας, πότε πήραμε το δίπλωμα, η οικογενειακή μας κατάσταση και αν έχουμε προκαλέσει κάποια στιγμή ατύχημα. Μετά βάζουμε τα στοιχεία του αυτοκινήτου μας γιατί και αυτά παίζουν ρόλο. Μάρκα, κυβικά, έτος 1ης άδειας κυκλοφορίας. Σιγά σιγά, συμπληρώνοντας τα στοιχεία αυτά, βγαίνει μια προτεινόμενη ασφάλεια, οι καλύψεις και το ανάλογο ποσό.

Ακόμα και αν δεν θέλετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία να απαντήσετε όλες αυτές τις ερωτήσεις, μπορείτε να κάνετε μόνοι σας την έρευνα. Με μεγάλη ευκολία μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα ασφαλιστικά πακέτα που είναι διαθέσιμα ώστε να επιλέξετε αυτό που θεωρείτε ότι σας ταιριάζει καλύτερα. Και αν τα βρείτε σκούρα, πάντα θα υπάρχει ένα χρήσιμο τηλέφωνο που θα μπορείτε να καλέσετε για να σας λυθούν όλες οι απορίες.

Οι ασφάλειες αυτοκινήτου προσφέρουν ένα μεγάλο φάσμα παροχών που καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Περιλαμβάνουν κάλυψη αστικής ευθύνης, οδική βοήθεια, ταξιδιωτική βοήθεια αλλά και κάλυψη προσωπικών ατυχημάτων. Επίσης, καλύπτουν και ζημιές από ανασφάλιστα οχήματα, σπάσιμο κρυστάλλων, νομική προστασία ενώ υπάρχουν και άλλες επιμέρους παροχές που ποικίλουν ανάλογα με το πακέτο που θα επιλεχθεί.

Οι παροχές και οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές. Δεν υπάρχει λοιπόν δικαιολογία για να μην έχουμε ασφαλίσει το αυτοκίνητό μας. Και δεν το κάνουμε για το αυτοκίνητο αλλά το κάνουμε και για εμάς και για τους άλλους ανθρώπους που κυκλοφορούν μαζί μας στο δρόμο.

Πάμε λοιπόν! Ασφάλεια, κλειδί, ζώνη και φύγαμε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξυπνότεροι στα καθημερινά

Γιατί αυξάνονται τα τελευταία χρόνια τα ακραία καιρικά φαινόμενα;

Είναι πλέον κοινή διαπίστωση ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως οι πλημμύρες, οι ξηρασίες και οι καύσωνες έχουν τα τελευταία χρόνια πολλαπλασιαστεί και οι επιστήμονες υποδεικνύουν ως κύριο υπεύθυνο γι’ αυτή την εξέλιξη την κλιματική αλλαγή. Τι σημαίνει όμως για την καθημερινότητά μας και πώς μπορούμε να προστατευτούμε;

Εξυπνότεροι στα καθημερινά

Oι εξετάσεις υγείας που πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα μετά τα 30

O προληπτικός έλεγχος, ακόμα και στην νεαρή ηλικία των 30, θεωρείται απαραίτητος. Κάποιες γυναίκες το αποφεύγουν λόγω φόβου, άλλες γιατί θεωρούν ότι δεν τις αφορά, όμως η καλή υγεία είναι το «όπλο» μας για να αντιμετωπίζουμε τις αυξημένες απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας.

Εξυπνότεροι στα καθημερινά

5 +1 Tips διατροφής για το γιορτινό τραπέζι

Οι γιορτές είναι μια ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε από το πρόγραμμά μας. Θα κοιμηθούμε λίγο περισσότερο, θα βγούμε περισσότερο και θα φάμε, σίγουρα, περισσότερο.  Τα παρακάτω tips θα μας βοηθήσουν να μην υποδεχτούμε το νέο χρόνο με περισσότερα κιλά και hangover!