Εξυπνότεροι στα καθημερινά

Η επιχείρηση στην οποία εργάζεστε πληροί τις προϋποθέσεις για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία;

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και διαπιστώστε εάν η επιχείρηση στην οποία εργάζεστε σας παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας και φροντίζει για την εκπαίδευσή σας γύρω από το θέμα.

Η επιχείρηση στην οποία εργάζεστε πληροί τις προϋποθέσεις για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία;

Η υγεία και η ασφάλεια στην εργασία είναι πολύ σημαντική και μας αφορά όλους. Εκτός από τις υποχρεώσεις του εργοδότη και οι εργαζόμενοι με τη σειρά τους οφείλουν να είναι ενημερωμένοι, να χρησιμοποιούν σωστά τον εξοπλισμό τους, να ενημερώνουν τον εργοδότη για καταστάσεις που παρουσιάζουν άμεσο κίνδυνο και να βοηθούν στην υλοποίηση των απαιτήσεων που προάγουν την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία.

Απαντήστε στις ερωτήσεις του quiz για να δείτε κατά πόσο η εταιρεία στην οποία εργάζεστε προάγει την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξυπνότεροι στα καθημερινά

Δραστηριότητες για παιδιά στην Αθήνα τις γιορτές

Οι γιορτές αποτελούν ιδανική αφορμή για να περάσετε χρόνο μαζί με τα παιδιά σας. Εάν δεν θέλετε τις ημέρες αυτές να τις περάσουν μπροστά στην τηλεόραση, φτιάξτε ένα πρόγραμμα που θα τα κρατήσει απασχολημένα και ταυτόχρονα θα τα γεμίσει χαρά και θα τους δώσει την ευκαιρία να περάσουν τις πιο ωραίες γιορτές, μέσα από μοναδικές εμπειρίες. Ανακαλύψτε, λοιπόν, τις δραστηριότητες που διοργανώνονται στην Αθήνα και κάντε πιο δημιουργικά αυτά τα Χριστούγεννα για τα παιδιά σας!

Εξυπνότεροι στα καθημερινά

Οι βασικές και άλλες καλύψεις για το αυτοκίνητό σας

Μπορεί η ασφάλεια των οχημάτων να είναι υποχρεωτική από τη νομοθεσία, ωστόσο ο λόγος που χρειάζεται να ενημερωνόμαστε και για τις επιπλέον καλύψεις είναι εντελώς πρακτικός.

Εξυπνότεροι στα καθημερινά

Πώς μπορείτε να ανακυκλώσετε τις ηλεκτρικές συσκευές σας;

Με τους επιστήμονες να εκπέμπουν σήμα κινδύνου για το περιβάλλον και τις συνέπειες που έχει η κλιματική αλλαγή  στην καθημερινότητα όλων, η ανακύκλωση γίνεται πλέον επιβεβλημένη, πόσο μάλλον η ανακύκλωση των ηλεκτρικών συσκευών μας.