Αναζητάμε την έμπνευση

Το δενδρόσπιτο αλλιώς...

Μια πρωτοποριακή σκηνή, δημιούργημα Βρετανού εφευρέτη, κάνει το όνειρο πολλών, μικρών και μεγάλων, πραγματικότητα!

Το δενδρόσπιτο αλλιώς...
Εάν λατρεύετε τη Φύση, δεν φοβάστε τα ύψη και το απωθημένο από την παιδική σας ηλικία είναι εκείνο το δεντρόσπιτο που πάντα θέλατε, αλλά δεν αποκτήσατε ποτέ, αυτή η σκηνή είναι φτιαγμένη για εσάς. Μοιάζει λίγο με τον εξοπλισμό που θα έφερνε μαζί του ένας εξωγήινος εάν ερχόταν να καταλύσει  στη Γη, όμως είναι απλά μια σκηνή, η οποία σας επιτρέπει να κοιμάστε όσο πιο κοντά στα αστέρια γίνεται, αφού στήνεται επάνω στα δέντρα. Επιπλέον, σας γλιτώνει από λάσπες, έντομα, σκληρές επιφάνειες και άλλα τέτοια προβλήματα που γνωρίζει πολύ καλά όποιος έχει κάνει κάμπινγκ.

Το προϊόν ονομάζεται Tentsile και είναι μια δημιουργία του βρετανού εφευρέτη Alex Shirley-Smith, ο οποίος εκτός από το ότι μας προσφέρει τη δυνατότητα αυτής της απολαυστικής –όπως φαίνεται- εμπειρίας, στέλνει και ένα οικολογικό μήνυμα αφού, όπως λέει, ελπίζει πως αν πολλοί άνθρωποι δοκιμάσουν να περάσουν μια νύχτα ανάμεσα στα δέντρα, θα το σκεφτούν ξανά πριν αποφασίσουν να τα κόψουν. Επίσης, η εταιρεία που την εμπορεύεται δεσμεύεται να φυτέψει τρία δέντρα για κάθε σκηνή που πωλείται.

Στην περίπτωση πάντως που τo αρχικό σας σχέδιο αποτύχει γιατί στον προορισμό σας δε βρείτε αρκετά δέντρα –ή αρκετά γερά ώστε να αντέξουν το βάρος σας- μην ανησυχείτε!  Αυτή η σκηνή μπορεί κάλλιστα να στηθεί και στο έδαφος. Βέβαια, η εμπειρία δεν θα είναι το ίδιο μαγευτική, αλλά και πάλι…

Κοστίζει περίπου 450 ευρώ και μπορείτε να το αναζητήσετε και να το αγοράσετε στο διαδίκτυο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναζητάμε την έμπνευση

Walk to win: H ελληνική εφαρμογή για το περπάτημα.

Έχετε βάλει στόχο να χάσετε κιλά ενώ περπατάτε; Θέλετε να μάθετε πώς να περπατάτε σωστά ; Αποδέχεστε τα οφέλη του περπατήματος για την υγεία και είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα. Η ελληνική εφαρμογή Walk to Win σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας, ενώ παράλληλα σας επιβραβεύει με έκπτωση στα ασφάλιστρα.

Αναζητάμε την έμπνευση

15 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου στην Παιδική Ηλικία

Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο «δύσκολες» ασθένειες, που γίνεται ακόμα «δυσκολότερη» όταν εμφανίζεται σε παιδιά και εφήβους, καθώς αυξάνει και τη ψυχολογική πίεση στις οικογένειες των ασθενών. Το αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, είναι να υπάρχει σε πολλές περιπτώσεις «παραμορφωμένη» εικόνα για τη νόσο. Τι ισχύει, λοιπόν, πραγματικά;

Αναζητάμε την έμπνευση

Χριστούγεννα στο σπίτι για όλη την οικογένεια

Οι γιορτές είναι μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία να χαρούμε το σπίτι και να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, Οργανώστε, λοιπόν, ονειρεμένα Χριστούγεννα στο σπίτι με την οικογένεια, ξεκουραστείτε, γεμίστε μπαταρίες και ζήστε τις γιορτές, όπως εσείς ονειρεύεστε.