Αναζητάμε την έμπνευση

Το δενδρόσπιτο αλλιώς...

Μια πρωτοποριακή σκηνή, δημιούργημα Βρετανού εφευρέτη, κάνει το όνειρο πολλών, μικρών και μεγάλων, πραγματικότητα!

Το δενδρόσπιτο αλλιώς...
Εάν λατρεύετε τη Φύση, δεν φοβάστε τα ύψη και το απωθημένο από την παιδική σας ηλικία είναι εκείνο το δεντρόσπιτο που πάντα θέλατε, αλλά δεν αποκτήσατε ποτέ, αυτή η σκηνή είναι φτιαγμένη για εσάς. Μοιάζει λίγο με τον εξοπλισμό που θα έφερνε μαζί του ένας εξωγήινος εάν ερχόταν να καταλύσει  στη Γη, όμως είναι απλά μια σκηνή, η οποία σας επιτρέπει να κοιμάστε όσο πιο κοντά στα αστέρια γίνεται, αφού στήνεται επάνω στα δέντρα. Επιπλέον, σας γλιτώνει από λάσπες, έντομα, σκληρές επιφάνειες και άλλα τέτοια προβλήματα που γνωρίζει πολύ καλά όποιος έχει κάνει κάμπινγκ.

Το προϊόν ονομάζεται Tentsile και είναι μια δημιουργία του βρετανού εφευρέτη Alex Shirley-Smith, ο οποίος εκτός από το ότι μας προσφέρει τη δυνατότητα αυτής της απολαυστικής –όπως φαίνεται- εμπειρίας, στέλνει και ένα οικολογικό μήνυμα αφού, όπως λέει, ελπίζει πως αν πολλοί άνθρωποι δοκιμάσουν να περάσουν μια νύχτα ανάμεσα στα δέντρα, θα το σκεφτούν ξανά πριν αποφασίσουν να τα κόψουν. Επίσης, η εταιρεία που την εμπορεύεται δεσμεύεται να φυτέψει τρία δέντρα για κάθε σκηνή που πωλείται.

Στην περίπτωση πάντως που τo αρχικό σας σχέδιο αποτύχει γιατί στον προορισμό σας δε βρείτε αρκετά δέντρα –ή αρκετά γερά ώστε να αντέξουν το βάρος σας- μην ανησυχείτε!  Αυτή η σκηνή μπορεί κάλλιστα να στηθεί και στο έδαφος. Βέβαια, η εμπειρία δεν θα είναι το ίδιο μαγευτική, αλλά και πάλι…

Κοστίζει περίπου 450 ευρώ και μπορείτε να το αναζητήσετε και να το αγοράσετε στο διαδίκτυο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναζητάμε την έμπνευση

Οικονομική Ευεξία: Απόκτησε υγιή σχέση με τα χρήματα και βελτίωσε τη ζωή σου

Ο νούμερο ένα παράγοντας άγχους σήμερα είναι τα οικονομικά. Πώς θα καλύψω τα βασικά μου έξοδα; Πώς θα κάνω αποταμίευση; Πώς θα πραγματοποιήσω έναν στόχο μου; Εάν σε απασχολούν και εσένα αυτά τα ερωτήματα μάθε πώς μπορείς να αποκτήσεις μια πιο ισορροπημένη σχέση με τα χρήματα κάνοντας και έναν προγραμματισμό για το μέλλον.

Αναζητάμε την έμπνευση

Βάλε στόχο να πετύχεις τους στόχους σου τη Νέα Χρονιά!

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες θέτεις στόχους για τη νέα χρονιά. Άλλους τους πετυχαίνεις και άλλους όχι, γιατί δεν περνούν και όλα από το χέρι σου. Δες παρακάτω πώς θα πετύχεις ένα μεγάλο μέρος των στόχων που έχεις θέσει για τη νέα χρονιά.

Αναζητάμε την έμπνευση

Γιατί δεν είμαστε ευτυχισμένοι;

Τα Χριστούγεννα που όλα ντύνονται γιορτινά και παίρνουν ρυθμό από τα κάλαντα είναι δύσκολο να μην νιώθουμε ευτυχισμένοι. Και όμως, επειδή η ευτυχία ή (αντίστοιχα) η δυστυχία είναι έννοιες υποκειμενικές, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να σαμποτάρεις εσύ την ευτυχία σου;