Αναζητάμε την έμπνευση

Ομπρέλα με...δείκτη νοημοσύνης!

Η δημιουργικότητα δεν εξαντλείται στις τέχνες και τα γράμματα. Σε συνδυασμό με την εφευρετικότητα, δίνει νέα πνοή σε απλά, καθημερινά αντικείμενα...

Ομπρέλα με...δείκτη νοημοσύνης!

Πόσο αναζωογονητικό είναι να βλέπεις πράγματα που είναι αποτέλεσμα ανθρώπων που δεν επαναπαύονται! Όπως για παράδειγμα αυτήν την ομπρέλα που σχεδιάστηκε να μοιάζει και να συμπεριφέρεται σαν σύννεφο: σαν ένα ανάλαφρο συννεφάκι που προσφέρει σε όποιον βρίσκεται από κάτω την πολύτιμη σκιά του και προστασία από τις ακτίνες του ήλιου… Κάτι σαν το βροχερό σύννεφο που ακολουθούσε τον Ροζ Πάνθηρα στο ομώνυμο cartoon, αλλά αυτή τη φορά για καλό σκοπό! Πέρα από μοναδικό ντιζάιν, η ομπρέλα αυτή χαρακτηρίζεται από κάτι πρωτοποριακό: «φουσκώνει» και ανοίγει μόνη της όταν βγαίνει ο ήλιος. Το μυστικό της βρίσκεται στο επάνω μέρος της όπου είναι τοποθετημένα μικροί ηλιακοί συλλέκτες.

Όταν υπάρχει ηλιοφάνεια, οι συλλέκτες αυτοί παράγουν την ενέργεια που είναι απαραίτητη για να ανοίξει. Μέσα σε μόλις 20 δευτερόλεπτα απλώνει και χαρίζει σκιά σε ένα μεγάλο μέρος, αφού όταν είναι ανοιχτή έχει διάμετρο δύο μέτρα.

Όταν ο ήλιος πέφτει, το «συννεφάκι» ξεφουσκώνει από μόνο του. Ωστόσο, για όσους θέλουν να έχουν τον έλεγχο και την ώρα της ηλιοθεραπείας, υπάρχει και ο απαραίτητος διακόπτης που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τη λειτουργία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναζητάμε την έμπνευση

Walk to win: H ελληνική εφαρμογή για το περπάτημα.

Έχετε βάλει στόχο να χάσετε κιλά ενώ περπατάτε; Θέλετε να μάθετε πώς να περπατάτε σωστά ; Αποδέχεστε τα οφέλη του περπατήματος για την υγεία και είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα. Η ελληνική εφαρμογή Walk to Win σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας, ενώ παράλληλα σας επιβραβεύει με έκπτωση στα ασφάλιστρα.

Αναζητάμε την έμπνευση

15 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου στην Παιδική Ηλικία

Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο «δύσκολες» ασθένειες, που γίνεται ακόμα «δυσκολότερη» όταν εμφανίζεται σε παιδιά και εφήβους, καθώς αυξάνει και τη ψυχολογική πίεση στις οικογένειες των ασθενών. Το αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, είναι να υπάρχει σε πολλές περιπτώσεις «παραμορφωμένη» εικόνα για τη νόσο. Τι ισχύει, λοιπόν, πραγματικά;

Αναζητάμε την έμπνευση

Χριστούγεννα στο σπίτι για όλη την οικογένεια

Οι γιορτές είναι μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία να χαρούμε το σπίτι και να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, Οργανώστε, λοιπόν, ονειρεμένα Χριστούγεννα στο σπίτι με την οικογένεια, ξεκουραστείτε, γεμίστε μπαταρίες και ζήστε τις γιορτές, όπως εσείς ονειρεύεστε.