Αναζητάμε την έμπνευση

Ομπρέλα με...δείκτη νοημοσύνης!

Η δημιουργικότητα δεν εξαντλείται στις τέχνες και τα γράμματα. Σε συνδυασμό με την εφευρετικότητα, δίνει νέα πνοή σε απλά, καθημερινά αντικείμενα...

Ομπρέλα με...δείκτη νοημοσύνης!

Πόσο αναζωογονητικό είναι να βλέπεις πράγματα που είναι αποτέλεσμα ανθρώπων που δεν επαναπαύονται! Όπως για παράδειγμα αυτήν την ομπρέλα που σχεδιάστηκε να μοιάζει και να συμπεριφέρεται σαν σύννεφο: σαν ένα ανάλαφρο συννεφάκι που προσφέρει σε όποιον βρίσκεται από κάτω την πολύτιμη σκιά του και προστασία από τις ακτίνες του ήλιου… Κάτι σαν το βροχερό σύννεφο που ακολουθούσε τον Ροζ Πάνθηρα στο ομώνυμο cartoon, αλλά αυτή τη φορά για καλό σκοπό! Πέρα από μοναδικό ντιζάιν, η ομπρέλα αυτή χαρακτηρίζεται από κάτι πρωτοποριακό: «φουσκώνει» και ανοίγει μόνη της όταν βγαίνει ο ήλιος. Το μυστικό της βρίσκεται στο επάνω μέρος της όπου είναι τοποθετημένα μικροί ηλιακοί συλλέκτες.

Όταν υπάρχει ηλιοφάνεια, οι συλλέκτες αυτοί παράγουν την ενέργεια που είναι απαραίτητη για να ανοίξει. Μέσα σε μόλις 20 δευτερόλεπτα απλώνει και χαρίζει σκιά σε ένα μεγάλο μέρος, αφού όταν είναι ανοιχτή έχει διάμετρο δύο μέτρα.

Όταν ο ήλιος πέφτει, το «συννεφάκι» ξεφουσκώνει από μόνο του. Ωστόσο, για όσους θέλουν να έχουν τον έλεγχο και την ώρα της ηλιοθεραπείας, υπάρχει και ο απαραίτητος διακόπτης που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τη λειτουργία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναζητάμε την έμπνευση

Διεθνής Ημέρα Οικογένειας: Προστατέψτε τη δική σας με το πρόγραμμα My Family First!

Για εσάς, η οικογένειά σας έρχεται πάντοτε πρώτη! Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Οικογένειας στις 15 Μαΐου, δείτε πώς μπορείτε να την προστατέψετε με το πρόγραμμα My Family First. Δεν χρειάζεται κόπο, απλά καλό προγραμματισμό!

Αναζητάμε την έμπνευση

Τι είναι το πρόγραμμα ασφάλισης ξενοδοχείου και γιατί το χρειάζεστε;

Ένα μόλις βήμα πριν ανοίξει επίσημα η φετινή τουριστική σεζόν, εάν είστε ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ή ενοικιαζόμενων δωματίων πρέπει να σκεφτείτε έξυπνα και να θωρακίσετε την επιχείρησή σας με μια ασφάλιση ξενοδοχείου.

Αναζητάμε την έμπνευση

Τα μυστικά που μας διδάσκει η Τζέιν Φόντα για την τρίτη ηλικία!

«Γινόμαστε καλύτεροι καθώς μεγαλώνουμε» είναι η ατάκα που ακούγεται στην αρχή της σειράς «Grace & Frankie» με πρωταγωνίστρια τη Τζέιν Φόντα, που σημειώνει τεράστια επιτυχία και η επιστήμη έρχεται να το επιβεβαιώσει!