Αναζητάμε την έμπνευση

Ομπρέλα με...δείκτη νοημοσύνης!

Η δημιουργικότητα δεν εξαντλείται στις τέχνες και τα γράμματα. Σε συνδυασμό με την εφευρετικότητα, δίνει νέα πνοή σε απλά, καθημερινά αντικείμενα...

Ομπρέλα με...δείκτη νοημοσύνης!

Πόσο αναζωογονητικό είναι να βλέπεις πράγματα που είναι αποτέλεσμα ανθρώπων που δεν επαναπαύονται! Όπως για παράδειγμα αυτήν την ομπρέλα που σχεδιάστηκε να μοιάζει και να συμπεριφέρεται σαν σύννεφο: σαν ένα ανάλαφρο συννεφάκι που προσφέρει σε όποιον βρίσκεται από κάτω την πολύτιμη σκιά του και προστασία από τις ακτίνες του ήλιου… Κάτι σαν το βροχερό σύννεφο που ακολουθούσε τον Ροζ Πάνθηρα στο ομώνυμο cartoon, αλλά αυτή τη φορά για καλό σκοπό! Πέρα από μοναδικό ντιζάιν, η ομπρέλα αυτή χαρακτηρίζεται από κάτι πρωτοποριακό: «φουσκώνει» και ανοίγει μόνη της όταν βγαίνει ο ήλιος. Το μυστικό της βρίσκεται στο επάνω μέρος της όπου είναι τοποθετημένα μικροί ηλιακοί συλλέκτες.

Όταν υπάρχει ηλιοφάνεια, οι συλλέκτες αυτοί παράγουν την ενέργεια που είναι απαραίτητη για να ανοίξει. Μέσα σε μόλις 20 δευτερόλεπτα απλώνει και χαρίζει σκιά σε ένα μεγάλο μέρος, αφού όταν είναι ανοιχτή έχει διάμετρο δύο μέτρα.

Όταν ο ήλιος πέφτει, το «συννεφάκι» ξεφουσκώνει από μόνο του. Ωστόσο, για όσους θέλουν να έχουν τον έλεγχο και την ώρα της ηλιοθεραπείας, υπάρχει και ο απαραίτητος διακόπτης που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τη λειτουργία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναζητάμε την έμπνευση

Οικονομική Ευεξία: Απόκτησε υγιή σχέση με τα χρήματα και βελτίωσε τη ζωή σου

Ο νούμερο ένα παράγοντας άγχους σήμερα είναι τα οικονομικά. Πώς θα καλύψω τα βασικά μου έξοδα; Πώς θα κάνω αποταμίευση; Πώς θα πραγματοποιήσω έναν στόχο μου; Εάν σε απασχολούν και εσένα αυτά τα ερωτήματα μάθε πώς μπορείς να αποκτήσεις μια πιο ισορροπημένη σχέση με τα χρήματα κάνοντας και έναν προγραμματισμό για το μέλλον.

Αναζητάμε την έμπνευση

Βάλε στόχο να πετύχεις τους στόχους σου τη Νέα Χρονιά!

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες θέτεις στόχους για τη νέα χρονιά. Άλλους τους πετυχαίνεις και άλλους όχι, γιατί δεν περνούν και όλα από το χέρι σου. Δες παρακάτω πώς θα πετύχεις ένα μεγάλο μέρος των στόχων που έχεις θέσει για τη νέα χρονιά.

Αναζητάμε την έμπνευση

Γιατί δεν είμαστε ευτυχισμένοι;

Τα Χριστούγεννα που όλα ντύνονται γιορτινά και παίρνουν ρυθμό από τα κάλαντα είναι δύσκολο να μην νιώθουμε ευτυχισμένοι. Και όμως, επειδή η ευτυχία ή (αντίστοιχα) η δυστυχία είναι έννοιες υποκειμενικές, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να σαμποτάρεις εσύ την ευτυχία σου;