Αναζητάμε την έμπνευση

Τελειώνει το προνήπιο; Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε το μέλλον του παιδιού σας;

Σας χωρίζουν μόλις δώδεκα χρόνια από τις σπουδές του παιδιού σας, κι όσο μακρινή κι αν σας φαίνεται αυτή η εποχή, ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα, οπότε καλό είναι να πάρετε από τώρα τις σωστές αποφάσεις.

Τελειώνει το προνήπιο; Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε το μέλλον του παιδιού σας;
Σίγουρα οι σπουδές είναι ο τελικός στόχος σε μια μεγάλη διαδρομή για το παιδί σας, αλλά και εσάς τους ίδιους. Κάθε χρόνος φέρνει την οικογένεια ολοένα και πιο κοντά στις κατατακτήριες εξετάσεις για το πανεπιστήμιο. Δεν χρειάζεται όμως να έχετε άγχος για το πώς θα τα καταφέρετε και κυρίως πώς θα εξασφαλίσετε το μέλλον του παιδιού σας.
Για τους περισσότερους γονείς, η περίοδος των πανελλαδικών εξετάσεων είναι συνυφασμένη στο μυαλό τους αφενός με την εξέλιξη του παιδιού τους, αφετέρου όμως σηματοδοτεί μια εποχή με πολλά έξοδα, ειδικά εάν χρειαστεί το παιδί να μετακομίσει σε μια άλλη πόλη για να παρακολουθήσει τη σχολή στην οποία πέτυχε ή ακόμα εάν αποφασίσει να σπουδάσει στο εξωτερικό. 

Όσο λογικό λοιπόν κι αν είναι οι γονείς να ανησυχούν, υπάρχει η λύση! Και αυτή δεν είναι άλλη από τη γνωστή μας αποταμίευση. Και επειδή ο κουμπαράς δεν είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αποταμιεύσει κανείς χρήματα στις μέρες μας, ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα είναι η σίγουρη λύση. 

Για παράδειγμα, με το πρόγραμμα Easy Plan Σπουδές της Eurolife ERB θα έχετε τη δυνατότητα να παρέχετε στο παιδί σας την κατάλληλη στιγμή την ώθηση που θα χρειάζεται για να ολοκληρώσει, χωρίς δυσκολίες, τις σπουδές του. Πώς;


• Μέσα από το πρόγραμμα τακτικών καταβολών δημιουργείτε ένα εγγυημένο κεφάλαιο το οποίο θα διευκολύνει και εσάς αλλά και το παιδί σας στα πρώτα βήματα της νέας του, ενήλικης ζωής. 

Από μόλις 30 ευρώ το μήνα μπορείτε να δημιουργήσετε για το παιδί σας το ιδανικό σενάριο για την περίοδο των σπουδών του. Η μηνιαία δόση εξαρτάται από την ηλικία τόσο τη δική σας όσο και του παιδιού σας στην έναρξη του συμβολαίου, το ποσό που επιθυμείτε να του εξασφαλίσετε, τις οικονομικές σας δυνατότητες και τέλος τη διάρκεια του προγράμματος. 

• Κι επειδή στην πορεία του χρόνου μπορεί να υπάρξουν και οικονομικά δύσκολες περίοδοι για εσάς το πρόγραμμα Easy Plan διαθέτει ευελιξία και σας δίνει τις απαραίτητες δυνατότητες να το προσαρμόσετε στις αντοχές σας.   

Φροντίστε λοιπόν να χαρείτε τα χρόνια που έρχονται απολαμβάνοντας τις στιγμές, καθώς  το παιδί σας μεγαλώνει και πλησιάζει στην ενηλικίωση, χωρίς άγχος και κυρίως χωρίς κανένα φόβο. Γιατί μέσα από ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα θα μπορείτε να του προσφέρετε όσα επιθυμείτε στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής του. 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναζητάμε την έμπνευση

Γιατί ο εθελοντισμός είναι απαραίτητος

Το οφέλη του εθελοντισμού είναι πολλαπλά τόσο σε κοινωνικό όσο και σε ατομικό επίπεδο

Ο εθελοντισμός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να συνεισφέρει κανείς στην εξέλιξη της κοινωνίας, ενώ αποτελεί σημαντικό πυλώνα της οικονομίας, καθώς παρέχονται υλικά αγαθά και υπηρεσίες σε ομάδες, που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά. Παράλληλα, η αίσθηση της προσφοράς επιδρά θετικά στον ψυχισμό του ίδιου του εθελοντή, αναδεικνύοντας τον εθελοντισμό, ως ένα σημαντικό θεσμό της σύγχρονης κοινωνίας.



Αναζητάμε την έμπνευση

Συμβουλές σε γονείς για το καλοκαίρι: Ο απόλυτος οδηγός!

Το καλοκαίρι ξεκινά και όσοι είναι γονείς, ήδη προγραμματίζουν το πώς θα περάσουν τους επόμενους μήνες παρέα με τα παιδιά τους, για να τους χαρίσουν υπέροχες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Δες μια λίστα με τις πιο χρήσιμες συμβουλές επιβίωσης για γονείς και απόλαυσε το φετινό καλοκαίρι!

Αναζητάμε την έμπνευση

Κι όμως, η Ελλάδα αριθμεί 5 «έξυπνες πόλεις»

Οι «έξυπνες πόλεις» είναι οι πόλεις που αξιοποιούν τις σύγχρονες τεχνολογίες προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και όχι μόνο. Και στην Ελλάδα έχουμε ήδη 5 προηγμένες πόλεις! Εσύ ξέρεις ποιες είναι;