Αναζητάμε την έμπνευση

Τελειώνει το προνήπιο; Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε το μέλλον του παιδιού σας;

Σας χωρίζουν μόλις δώδεκα χρόνια από τις σπουδές του παιδιού σας, κι όσο μακρινή κι αν σας φαίνεται αυτή η εποχή, ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα, οπότε καλό είναι να πάρετε από τώρα τις σωστές αποφάσεις.

Τελειώνει το προνήπιο; Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε το μέλλον του παιδιού σας;
Σίγουρα οι σπουδές είναι ο τελικός στόχος σε μια μεγάλη διαδρομή για το παιδί σας, αλλά και εσάς τους ίδιους. Κάθε χρόνος φέρνει την οικογένεια ολοένα και πιο κοντά στις κατατακτήριες εξετάσεις για το πανεπιστήμιο. Δεν χρειάζεται όμως να έχετε άγχος για το πώς θα τα καταφέρετε και κυρίως πώς θα εξασφαλίσετε το μέλλον του παιδιού σας.
Για τους περισσότερους γονείς, η περίοδος των πανελλαδικών εξετάσεων είναι συνυφασμένη στο μυαλό τους αφενός με την εξέλιξη του παιδιού τους, αφετέρου όμως σηματοδοτεί μια εποχή με πολλά έξοδα, ειδικά εάν χρειαστεί το παιδί να μετακομίσει σε μια άλλη πόλη για να παρακολουθήσει τη σχολή στην οποία πέτυχε ή ακόμα εάν αποφασίσει να σπουδάσει στο εξωτερικό. 

Όσο λογικό λοιπόν κι αν είναι οι γονείς να ανησυχούν, υπάρχει η λύση! Και αυτή δεν είναι άλλη από τη γνωστή μας αποταμίευση. Και επειδή ο κουμπαράς δεν είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αποταμιεύσει κανείς χρήματα στις μέρες μας, ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα είναι η σίγουρη λύση. 

Για παράδειγμα, με το πρόγραμμα Easy Plan Σπουδές της Eurolife ERB θα έχετε τη δυνατότητα να παρέχετε στο παιδί σας την κατάλληλη στιγμή την ώθηση που θα χρειάζεται για να ολοκληρώσει, χωρίς δυσκολίες, τις σπουδές του. Πώς;


• Μέσα από το πρόγραμμα τακτικών καταβολών δημιουργείτε ένα εγγυημένο κεφάλαιο το οποίο θα διευκολύνει και εσάς αλλά και το παιδί σας στα πρώτα βήματα της νέας του, ενήλικης ζωής. 

Από μόλις 30 ευρώ το μήνα μπορείτε να δημιουργήσετε για το παιδί σας το ιδανικό σενάριο για την περίοδο των σπουδών του. Η μηνιαία δόση εξαρτάται από την ηλικία τόσο τη δική σας όσο και του παιδιού σας στην έναρξη του συμβολαίου, το ποσό που επιθυμείτε να του εξασφαλίσετε, τις οικονομικές σας δυνατότητες και τέλος τη διάρκεια του προγράμματος. 

• Κι επειδή στην πορεία του χρόνου μπορεί να υπάρξουν και οικονομικά δύσκολες περίοδοι για εσάς το πρόγραμμα Easy Plan διαθέτει ευελιξία και σας δίνει τις απαραίτητες δυνατότητες να το προσαρμόσετε στις αντοχές σας.   

Φροντίστε λοιπόν να χαρείτε τα χρόνια που έρχονται απολαμβάνοντας τις στιγμές, καθώς  το παιδί σας μεγαλώνει και πλησιάζει στην ενηλικίωση, χωρίς άγχος και κυρίως χωρίς κανένα φόβο. Γιατί μέσα από ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα θα μπορείτε να του προσφέρετε όσα επιθυμείτε στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής του. 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναζητάμε την έμπνευση

Οικονομική Ευεξία: Απόκτησε υγιή σχέση με τα χρήματα και βελτίωσε τη ζωή σου

Ο νούμερο ένα παράγοντας άγχους σήμερα είναι τα οικονομικά. Πώς θα καλύψω τα βασικά μου έξοδα; Πώς θα κάνω αποταμίευση; Πώς θα πραγματοποιήσω έναν στόχο μου; Εάν σε απασχολούν και εσένα αυτά τα ερωτήματα μάθε πώς μπορείς να αποκτήσεις μια πιο ισορροπημένη σχέση με τα χρήματα κάνοντας και έναν προγραμματισμό για το μέλλον.

Αναζητάμε την έμπνευση

Βάλε στόχο να πετύχεις τους στόχους σου τη Νέα Χρονιά!

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες θέτεις στόχους για τη νέα χρονιά. Άλλους τους πετυχαίνεις και άλλους όχι, γιατί δεν περνούν και όλα από το χέρι σου. Δες παρακάτω πώς θα πετύχεις ένα μεγάλο μέρος των στόχων που έχεις θέσει για τη νέα χρονιά.

Αναζητάμε την έμπνευση

Γιατί δεν είμαστε ευτυχισμένοι;

Τα Χριστούγεννα που όλα ντύνονται γιορτινά και παίρνουν ρυθμό από τα κάλαντα είναι δύσκολο να μην νιώθουμε ευτυχισμένοι. Και όμως, επειδή η ευτυχία ή (αντίστοιχα) η δυστυχία είναι έννοιες υποκειμενικές, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να σαμποτάρεις εσύ την ευτυχία σου;