Τόπος συνάντησης για εμάς που πιστεύουμε
πως τα εμπόδια είναι για να τα υπερπηδάς,
όχι για να σε σταματούν. Που σκεφτόμαστε θετικά,
αναλαμβάνουμε δράση και συμμετέχουμε σε ό τι μας αφορά.

Στην εποχή μας, που οι θέσεις εργασίας είναι δυσεύρετες, καλό είναι να μη ρισκάρουμε να χάσουμε μια δουλειά επειδή πήγαμε απροετοίμαστοι στο πρώτο ραντεβού με τον επίδοξο εργοδότη μας.
Περισσότερα
Το σήμα-κατατεθέν των λονδρέζικων δρόμων, οι κλασικοί κόκκινοι τηλεφωνικοί θάλαμοι εκσυγχρονίζονται, αλλάζουν και γίνονται πράσινοι!
Περισσότερα
Δύσκολα θα μπορούσε να το μαντέψει κανείς αλλά αυτό το κτίριο στην Αγγλία είναι φτιαγμένο από σκουπίδια!
Περισσότερα
Το κουνουπίδι είναι «μπλιαχ», τα φασολάκια πολύ… πράσινα και οποιαδήποτε καινούρια γεύση είναι αφορμή για καυγά στο τραπέζι; Σας δίνουμε μερικά tips για να πείσετε το παιδί σας να φάει τα πάντα…
Περισσότερα
Πόσα να ξοδέψει κανείς για ένα σπίτι; Μόλις τελειώσατε με συμβόλαια, εξοπλισμό κ.λπ., και αναρωτιέστε: "πρέπει να πληρώνω και για ασφάλεια;" Η απάντηση είναι ΝΑΙ και αυτοί είναι οι λόγοι γιατί.
Περισσότερα
Ζούμε μαζί του 24 ώρες το 24ωρο αλλά δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για τις δυνατότητές του. Αυτά τα 5 συναρπαστικά πράγματα που μπορεί να κάνει το σώμα μας είναι βέβαιο ότι θα σας εντυπωσιάσουν.
Περισσότερα
Φέτος διοργανώνεται, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κινηματογραφικό φεστιβάλ, αφιερωμένο στις δραστηριότητες περιπέτειας. Πάρτε μια γεύση πριν πάρετε βουνά και θάλασσες αναζητώντας την περιπέτεια.
Περισσότερα
Εύκολες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε τις θερμίδες που καταναλώνετε αλλά όχι και την απόλαυση ενός γεύματος.
Περισσότερα