Τόπος συνάντησης για εμάς που πιστεύουμε
πως τα εμπόδια είναι για να τα υπερπηδάς,
όχι για να σε σταματούν. Που σκεφτόμαστε θετικά,
αναλαμβάνουμε δράση και συμμετέχουμε σε ό τι μας αφορά.

Εξυπνότεροι στα καθημερινά

29 Ιουλίου 2016, 11:00

Το πήραμε το αμάξι που θέλαμε...Ποια ασφάλεια διαλέγουμε;

Μπορεί να παίρνει λίγο καιρό αλλά σιγά σιγά όλοι το καταλαβαίνουν: Ωραίο το αυτοκίνητο αλλά έχει και υποχρεώσεις!

Περίμενες να φτάσεις πώς και πώς 18 για να βγάλεις δίπλωμα; Μάζεψες ευρώ-ευρώ τα χρήματα ώστε να πάρεις το δικό σου αυτοκίνητο-ας ήταν και μεταχειρισμένο; Διάλεξες προσεκτικά τα πράγματα που έβαλες μέσα; Ωραία, το έχεις έτοιμο λοιπόν. Και τώρα;

Τώρα, το σημαντικότερο. Η ασφάλειά μας!

Η απόφαση για τη σωστή ασφάλεια είναι δύσκολη. Ποια είναι η καλύτερη για εμάς; Ποια μας συμφέρει; Πόσα λεφτά θα πρέπει να δώσω; Σε τι με καλύπτει αυτό το πακέτο και σε τι αυτό; Γιατί είναι αυτό φτηνότερο αφού δίνει περισσότερα πράγματα; Γενικά, ένα χάος!

Είναι καλό να γνωρίζουμε ότι το ασφάλιστρο του αυτοκινήτου μας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Επειδή δεν μπορούμε όμως να το υπολογίσουμε από μόνοι μας, υπάρχουν αυτά τα πολύ χρήσιμα εργαλεία που μας βοηθούν ώστε να έχουμε μια εικόνα για το τι θα πληρώσουμε και πώς θα καλυφθούμε.

Οι ερωτήσεις είναι απλές και κατανοητές από όλους! Η ηλικία μας, πότε πήραμε το δίπλωμα, η οικογενειακή μας κατάσταση και αν έχουμε προκαλέσει κάποια στιγμή ατύχημα. Μετά βάζουμε τα στοιχεία του αυτοκινήτου μας γιατί και αυτά παίζουν ρόλο. Μάρκα, κυβικά, έτος 1ης άδειας κυκλοφορίας. Σιγά σιγά, συμπληρώνοντας τα στοιχεία αυτά, βγαίνει μια προτεινόμενη ασφάλεια, οι καλύψεις και το ανάλογο ποσό.

Ακόμα και αν δεν θέλετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία να απαντήσετε όλες αυτές τις ερωτήσεις, μπορείτε να κάνετε μόνοι σας την έρευνα. Με μεγάλη ευκολία μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα ασφαλιστικά πακέτα που είναι διαθέσιμα ώστε να επιλέξετε αυτό που θεωρείτε ότι σας ταιριάζει καλύτερα. Και αν τα βρείτε σκούρα, πάντα θα υπάρχει ένα χρήσιμο τηλέφωνο που θα μπορείτε να καλέσετε για να σας λυθούν όλες οι απορίες.

Οι ασφάλειες αυτοκινήτου προσφέρουν ένα μεγάλο φάσμα παροχών που καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Περιλαμβάνουν κάλυψη αστικής ευθύνης, οδική βοήθεια, ταξιδιωτική βοήθεια αλλά και κάλυψη προσωπικών ατυχημάτων. Επίσης, καλύπτουν και ζημιές από ανασφάλιστα οχήματα, σπάσιμο κρυστάλλων, νομική προστασία ενώ υπάρχουν και άλλες επιμέρους παροχές που ποικίλουν ανάλογα με το πακέτο που θα επιλεχθεί.

Οι παροχές και οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές. Δεν υπάρχει λοιπόν δικαιολογία για να μην έχουμε ασφαλίσει το αυτοκίνητό μας. Και δεν το κάνουμε για το αυτοκίνητο αλλά το κάνουμε και για εμάς και για τους άλλους ανθρώπους που κυκλοφορούν μαζί μας στο δρόμο.

Πάμε λοιπόν! Ασφάλεια, κλειδί, ζώνη και φύγαμε!

Η άποψή σας;

comments powered by Disqus
Ο λόγος ύπαρξης αυτού του ιστότοπου είναι να γίνεται συζήτηση, να ακούγονται γνώμες , να μοιράζονται προβληματισμοί. Εδώ λοιπόν, περιμένουμε τη δική σας άποψη. Προσπαθήστε το σχόλιό σας να είναι σύντομο και κατανοητό και να σέβεται τους συνομιλητές σας και τους αναγνώστες γενικά. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε υβριστικά σχόλια.

Δείτε ακόμη

Το δέρμα μας μπορεί να αποτελεί ένα όμορφο χαρακτηριστικό, ένα προστατευτικό κέλυφος για το κρύο καθώς και ένα μέσο αίσθησης της αφής. Ωστόσο, το δέρμα μας είναι και ένα από τα πιο σημαντικά όργανα του ανθρώπινου σώματος και γι' αυτό το λόγο χρειάζεται να το προσέχουμε, ειδικά από τις ακτίνες του ήλιου τους καλοκαιρινούς μήνες. Πώς όμως μπορούμε να προστατευτούμε σωστά;

Περισσότερα